Onze 3D Print Service is aan te vragen via deze webshop!

Hoe gaat het in zijn werk?

Upload je .STL bestand in de configurator en selecteer je opties.
Mocht je zelf geen model hebben maar wil je wel graag iets unieks hebben, neem dan even een kijkje op Thingiverse.
Hier hebben mensen hun eigen modellen getekend en beschikbaar gesteld om uit te laten printen.
Heb je een kapot onderdeel en ben je zelf niet in staat dit na te tekenen? Ook hier kunnen we je bij helpen. Neem hiervoor contact met ons op.
Vul je gegevens in, voeg eventuele notities of vragen toe en druk op verzend!

Tarieven

Wij hanteren bij elke nieuw model een opstart tarief. Dit geld alleen als je je eigen model upload. Het start tarief is €7,50 incl. BTW. Dit word tijdens het afrekenen automatisch toegevoegd. Heb je een model al een keer eerder laten printen bij ons? Neem dan even contact op. Dan krijg je een kortingsvoucher van €7,50 incl. BTW. Afhankelijk van het gekozen materiaal bereken wij de prijs. Houdt er rekening mee dat dat PETGCB(20% Carbon Fiber) duurder is dan gewoon PETG. Dit komt doordat het materiaal veel duurder is dan PETG. En ook lastiger is om te printen.

Wat gebeurt er daarna?

Wij gaan kijken of we je bestand kunnen printen en vooral hoe. Zijn er supports nodig, of juist niet.
Nadat we hebben gekeken hoe printbaar je bestand is, berekenen we de prijs van het model en sturen dit via de website weer naar je toe. Je ontvangt hier over een mail met de prijs en een link om direct af te rekenen als je akkoord bent met de prijs. Wij hebben ongeveer tussen de 2 a 3 dagen nodig om je model uit te printen. Dit is afhankelijk hoe druk wij het hebben met orders. Waar we geen invloed op hebben is het bezorgen door Post NL.

Ben je akkoord met de prijs?

Voltooi dan het betaalproces en selecteer je betaalopties. Je kan betalen met iDeal en Paypal. Afrekenen met iDeal zorgt ervoor dat wij snel een bevestiging krijgen van de betaling. Met een bankoverschrijving moeten we wachten tot we het geld ontvangen hebben om het proces van het printen te starten.
Als je model uitgeprint is verpakken we het zorgvuldig en sturen we het met Post NL op naar het door jou opgegeven adres. Heb je gekozen om het op te halen? Dan nemen wij contact met je op om het model af te halen. Dit kan alleen op afspraak!